MAGAZIN

Nekdanja športnica razburila s to fotografijo..

Avstralska olimpijka Torah Bright je na Instagramu delila fotografijo, kako v precej neobičajnem položaju – medtem ko dela stojo na glavi – doji svojega desetmesečnega sina Flowa. Objava ujetega trenutka med mamo in sinom je naletela na precej negativnih komentarjev. 

Torah Bright, najuspešnejša avstralska deskarka na snegu, dobitnica zlate in srebrne olimpijske medalje, že deset mesecev uživa v vlogi mame. Intimne trenutke s sinom Flowom rada deli s svojimi sledilci na Instagramu. Na materinski dan je objavila sliko, kako doji sina, medtem ko dela stojo na glavi.  

“Ko sem postala mama, se je v meni nekaj spremenilo. To je zelo spirtualno, surovo, pogumno, naravno. Želim si, da bodo vse mame spoštovane in čaščene,” je zapisala pod fotografijo, pod katero so se zvrstili številni negativni komentarji. Med drugim so ji očitali, da z dojenjem le zbira všečke.

“Kritike so me zelo razžalostile. Ni pravega ali napačnega načina kar se tiče materinstva. S slikami nisem želela zbirati všečkov, temveč le pokazati, kaj vse zmore moje telo,” je dejala športnica.

http://www.siol.net

About the author

Relative Posts