BEŽIGRAD, CENTER, ČRNUČE, DRAVLJE, GOLOVEC, JARŠE, MOSTE, POLJE, POSAVJE, ROŽNIK, RUDNIK, ŠENTVID, ŠIŠKA, ŠMARNA GORA, SOSTRO, TRNOVO, VIČ

Spremembe terminov testiranja na Gospodarskem razstavišču

Od srede do petka, od 3. do 5. februarja 2021, bo množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi na Gospodarskem razstavišču za splošno populacijo potekalo po spremenjenem urniku.

Zaradi predhodnega cepljenja starostnikov z drugim odmerkom cepiva proti COVID-19 bo množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2 v sredo, četrtek in petek, 3., 4. in 5. februarja 2021,potekalo od 12. do 15. ure (sprejem do 13.30 ure).

V torek, 2. februarja, bo testiranje še potekalo po ustaljenem urniku, torej od 11. do 15. ure (sprejem do 13.30 ure).

Ob ponedeljkih še naprej poteka testiranje zaposlenih v vzgojno-izobraževalni dejavnosti, zato testiranj za splošno populacijo ob ponedeljkih ne izvajajo.

Posamezniki, ki se želijo testirati, naj s seboj prinesejo osebni dokument in zdravstveno izkaznico, obvezno je nošenje zaščitne maske.
Testiranje je brezplačno, nanj se zaenkrat ni potrebno naročiti.

Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, to je brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil. 

V kolikor imate simptome in znake okužbe covid-19 (prehlad, kašelj, vročina, izguba vonja, izguba okusa, prebavne težave) ostanite doma in se posvetujte z osebnim ali dežurnim zdravnikom po telefonu oziroma elektronski pošti in sledite prejetim navodilom

http://www.ljubljana.si

About the author

Relative Posts