Dogodki, LJUBLJANA

Tako je bil v Ljubljani videti prvi žur po epidemiji

Množica ljudi, glasna glasba, ples in druženje. Prizori, ki smo jih zagotovo vsi pogrešali. Včeraj se je v Ljubljani odvila prva pokoronska zabava. Na Festivalu Smile Nation Slovenia so večtisočglavo publiko zabavale svetovne glasbene zvezde. Za vrhunec večera sta poskrbeli priljubljeni didžejki, avstralski dvojčici slovenskih korenin, Nervo. 

Na štadionu Ilirija se je dogajanje začelo že v popoldanskih urah, ko je zbrane na skupni vadbi ogrela fatalka Patricija Pangeršič. Zvečer so na oder stopili svetovno znani glasbeniki. Največ navdušenja sta poželi dvojčici Mim in LIv, avstralski didžejki slovenskih korenin.  

Foto: Marko Delbello Ocepek

1 / 9Foto: Marko Delbello Ocepek

2 / 9Foto: Marko Delbello Ocepek

3 / 9Foto: Marko Delbello Ocepek

Svetovno znani didžejki navdušili občinstvo

Z besedami “kdor ne skače, ni Slovenc” sta množici zaželeli vse najboljše ob 30-letnici samostojnosti. Z grammyjem nagrajeni glasbenici pravita, da se radi vračata v Slovenijo. “Bilo je nepozabno! Vedno radi prideva k vam, saj imava v Sloveniji veliko  sorodnikov, po vsem tem času pa je bilo res užitek nastopiti za tako super publiko, ki ti da toliko pozitivnih čustev in energije. Pa še na tak poseben dan, ob začetku počitnic ter okrogli obletnici vaše mlade države,” sta povedali po tem, ko sta po letu premora zopet stali na odru. 

Dogodek s sedemletno tradicijo se je odvijal ob upoštevanju PCT-pogojev in vseh ostalih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa. Spremljajte nas tudi na omrežjih FacebookInstagram in Twitter.

http://www.siol.net

About the author

Relative Posts