MAGAZIN

Tepežkanja deklet po riti, in klofutanje fantov, da te sezuje

SEKSI DEKLETA TEKMUJEJO V TOLČENJU PO ZADNJICI

V Rusiji, kjer potekajo številna bizarna tekmovanja, so zdaj na seznam dodali novega – tekmovanje v udarjanju po zadnjici, v katerem se merijo seksi ”odvisnice” od fitnesa. Gre za žensko različico prvenstva v klofutanju, na katerem je marca v sibirskem Krasnojarsku slavil sibirski kmet Vasilij Kamocki, ki je na poti do naslova tekmec s klofutami dobesedno knockavtiral.

Pravila igre so preprosta – zmaga dekle, ki tekmico po zadnjici udari tako močno, da le-ta izgubi ravnotežje in se premakne. Na prvi izvedbi tekmovanja so večinoma sodelovala dekleta, ki so obsedena s svojo zadnjico in se za popolno oblikovano telo pridno potijo v fitnes centrih, na tekmovanju pa preverjajo svojo pripravljenost.

Da gre za povsem resno zadevo, priča fitnes blogerka Anastasia Zolotaya, ki s svetom deli vaje, ki pomagajo pri oblikovanju čvrste zadnjice, ki zdrži tudi močne udarce. Prvo tovrstno tekmovanje je potekalo v okviru tekmovanja za bodybuilderje Yashankin Cup v Sibiriji, kjer so imeli tudi moški svojo bizarno različico tekmovanja. Po ramenih so se tolkli tako dolgo, dokler eden od bolečin ni izobesil bele zastave.

Spomnimo pa še na pravila igre na prvenstvu v klofutanju, za katerega so Rusi lani idejo dobili v ZDA. Vsak nasprotniku na lice podeli po eno klofuto z odprto dlanjo – tekmec je poražen, če zaradi udarca obrne glavo ali se premakne od mize.

 

https://www.moskisvet.com/

 

About the author

Relative Posts