MAGAZIN

Tedenski horoskop 13.5.2019 – 19.5.2019

Oven

V prihodnjih dneh nikar ne izgubite potrpljenja in verjemite, da se bo vse dobro izteklo. Četudi vas bo nekdo nenehno izzival k prepiru, nikar ne zgrabite za vabo. V sredini tedna lahko pričakujete težavo na zasebnem področju, vendar ne bo tako hudo, kot se vam bo sprva zdelo. Proti koncu tedna pa si le vzemite dovolj časa za premislek.

Bik

Ta teden vas čaka delo, delo in še enkrat delo. V službi vas ne bodo spustili iz rok, ampak vam bodo nalagali cele gore dela. Poleg tega boste želeli dokončati neke obveznosti, ki vas vedno bolj priganjajo. Na žalost pa boste za zaključevanje izbrali popolnoma neprimeren čas. Najprej opravite s tistim, kar ste obljubili, šele nato se posvetite vsemu ostalemu.

Dvojčka

Sredina tedna bo zaznamovana z nekim neprijetnim dogodkom na ljubezenskem področju, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Proti koncu tedna pa boste že malce prišli k sebi. Zbistrite misli z druženjem s prijatelji, ki že komaj čakajo, da jih boste poklicali. Skrajni čas je že, da se jim posvetite. Če se ne boste uskladili glede urnika, ne čakajte doma.

Rak

Tedna ne boste pričeli ravno z navdušenjem, saj se situacija na srčnem področju ne bo odvijala po načrtu. Kljub temu ne obupajte prehitro, saj v sebi premorete veliko več moči, kot se vam zdi v trenutkih negativnosti. Resda vam bo težko, vendar se zavedajte, da le toliko časa, kolikor boste sami želeli in dopustili.

Lev

Čeprav ta teden ne bo najbolj prijazen z vami, opustite samopomilovanje. ne le da bo popolnoma nepotrebno, poleg tega pa bi z njim samo zaprli vrata novim priložnostim. Odpustite vsem, ki so vas prizadeli, saj veste, da se vsak trudi le po svojih lastnih močeh. Predvsem pa v prvi vrsti odpustite sebi, saj ste preveč zahtevni do sebe. Napake so pot do uspeha!

Devica

Čaka vas precej umirjen teden, ko bosta na prvem mestu posel in denar. Vendar pa kljub temu ne pričakujte, da bo vse potekalo popolno. Nekaterim težavam se ne boste mogli izogniti. Pomagal vam bo pogovor z neko osebo, ki ima na tem področju veliko več izkušenj kot vi. Naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč. Le na tak način se boste učili.

Tehtnica

Poleg izzivov, ki jih boste prejemali na službenem področju, se vam v sredini tedna obetajo spremembe v ljubezni, ki pa ne bodo prav odmevne. Nekdo vas bo postavil pred dejstvo ali pa vas bo soočil z neko novico, ki vas bo pretresla. V vsakem primeru se bodo stvari hitro razjasnile in rešile. Proti koncu tedna se posvetite družini in prijateljem, ki že komaj čakajo na to, da jih boste obiskali.

Oglas

Škorpijon

Preteklosti ne morete spremeniti, zato tega niti ne poskušajte. Verjemite, da se je vse zgodilo z razlogom in da vam bo v prihodnosti koristilo, četudi trenutno še ne vidite pozitivne plati. V prvih dneh tedna se bo nekdo nenehno vmešaval v vaše zasebno življenje, kar vas bo močno razjezilo. Lahko da boste burno reagirali ravno takrat, ko si boste najmanj želeli težav.

Strelec

Jasno postavite meje, saj je življenje vaše, vendar naredite to na nežen način. Sredina tedna bo manj konfliktna, čeprav boste še vedno nemirni zaradi dogajanja v prvih dneh. Pozanimajte se glede financ, saj se vam obetajo zelo ugodne možnosti naložb, ki bi jih bilo škoda zamuditi. Na splošno pa boste s financami bolj na tesnem, zato se izogibajte nepremišljenim nakupom.

Kozorog

Uspeh v službi ali pri poslu vas bo izstrelil med zvezde, kar vam utegne marsikdo zavidati. Ne obremenjujte se preveč, če se boste znašli v središču obrekovanja in čenč. V prvi polovici tedna pod pozitivnim vtisom uspeha in zdelo se vam bo, da vam nič ne more skaliti sreče. Druga polovica tedna pa bo postavila višji, zahteven tempo.

Vodnar

Že v prvih dneh tedna lahko pričakujete zaplete tako na zasebnem kot na finančnem področju. S partnerjem ne bosta našla skupnega jezika in finance se ne bodo razvijale v vaš prid. Naučiti se morate sprejemati tako vzpone kot padce, zato naj vas ta vmesni neuspeh ne vrže iz tira. Če boste spustili vajeti iz rok, boste povzročili samo še večjo škodo. Proti koncu tedna boste odličen in čuteč sogovornik, zato vam družbe ne bo manjkalo.

Ribi

V tem tednu ne pričakujte nobenih večjih prelomnic, kar pa še ne pomeni, da vam bo dolgčas. V začetku tedna bo pestro predvsem na ljubezenskem področju. Sprva boste doživeli razočaranje, hitro za tem pa nadvse pozitivno spremembo. Ta čas bo zelo ugoden tudi za uresničevanje raznih idej. Na zalogi boste imeli velike količine energije.

Horoskop pripravlja Kosmika

About the author

Relative Posts