MAGAZIN

Tedenski horoskop 10.6.2019 – 16.6.201

Oven

Sprememba v prvih dneh tedna bo zasukala potek dogodkov. V vsakem primeru bodite pripravljeni, saj še vseeno lahko dosežete svoje. Življenje se končno odpira pred vami, le prepustite se in ne obremenjujte svojih misli z nepomembnimi stvarmi. V službi bodo stvari potekale precej utečeno, le vaši nadrejeni bodo, še posebej v sredini tedna, od vas zahtevali več kot običajno.

Bik

V tem tednu boste v resnični prednosti, česar nikar ne zanemarite. V komunikaciji boste spretni in iznajdljivi. Še posebej na poslovnem področju se lahko prebijete skozi težavne ovire, ki vam bodo odprle nova vrata. Morda boste tudi spremenili pogled na neko situacijo, ki pa se bo navezovala na zasebno ali čustveno področje.

Dvojčka

Če se boste znašli v slepi ulici in ne boste točno vedeli, kaj bi naredili s svojimi čustvi, enostavno počakajte, saj se bo situacija najverjetneje razrešila sama od sebe. V nobenem primeru ne obupajte, četudi ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili. Vaša moč je neizmerna, zato ni strahu, da bi se zlomili v ključnem trenutku. Verjemite vase.

Rak

Čaka vas zelo razgiban teden. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta tudi veliko dogajanja na zasebnem področju. Partnerske zadeve vam bodo izjemno pomembne, vendar pa obstaja velika verjetnost, da kljub vloženemu trudu ne bo šlo vse po načrtu. S partnerjem se nikakor ne bosta mogla uskladiti, kljub temu pa bo ljubezen med vama močna.

Lev

Razni zapleti bodo postopoma stopnjevali vašo slabo voljo do mere, ko boste menili, da je umik edina možnost. Kljub temu ne sklepajte naglih odločitev, saj pod pritiskom ne boste najbolj trezno razmišljali. V sredini tedna vam jo bodo dodatno zagodli v službi, saj se bo nekdo želel okoristiti z vašim delom. Ostro se postavite zase in za svoje dosežke.

Devica

V prvih dneh tega tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva neka osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako slaba. Pomembno je, da ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč, ki jo nujno potrebujete. Vse vaše obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem kot o tistem, kar vas pesti.

Tehtnica

Večji del tedna bo družaben, veliko se boste pogovarjali in dogovarjali. Konec tedna pa lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da uporabite razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

Oglas

Škorpijon

Teden boste pričeli nekoliko negotovo in občutljivo. Obstaja velika verjetnost, da se boste zaprli vase in kuhali neko zamero. Nikar se ne oddaljite od partnerja, saj je to lahko vajin teden! Naj bo to čas, ko bosta dala vse zamere na stran in uživala v družbi drug drugega. Vaša dobra volja bo proti sredini tedna rasla, uspelo vam bo razčistiti z nekimi obremenjujočimi zadevami na zasebnem področju.

Strelec

Na začetku tedna se boste odlično počutili v svoji koži, ugotovili boste, da se že dolgo niste tako zabavali. Vendar se že proti sredini kažejo spremembe. Nekaj v vašem življenju vas bo začelo utesnjevati, dan za dnem vam bo jemalo dih, vi pa nikakor ne boste mogli izločiti vzroka. Poglobiti se morate vase, v svoja prepričanja. Tu se lahko skriva nekaj, kar ste že prerasli.

Kozorog

Sredi tedna bo tudi nadvse primeren čas za poslovne dogovore in nasploh resno delo, zato se le posvetite pomembnim opravkom. Lotili se boste tudi dolgoročnega načrtovanja, ki bo vsebovalo predvsem vaše finance. Nujno se pogovorite z osebo, ki se na to področje spozna, saj obstaja velika verjetnost, da boste naredili nepremišljeno napako.

Vodnar

V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo.

Ribi

Zaradi svoje učinkovitosti si ta teden lahko izboljšate položaj v službi ali v družabnem življenju. V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da lahko do rešitve pridete le z razumskim pristopom, saj vas čustva vodijo v napačno smer. Konec tedna se boste še raje družili s prijatelji. Pri financah do kakršnihkoli izboljšav še ne bo prišlo.

Horoskop pripravlja Kosmika

 

About the author

Relative Posts