MAGAZIN

Slovenski frizer na največjem frizerskem showu v Londonu

SLOVENSKI PREDSTAVNIK NA NAJVEČJEM FRIZERSKEM SHOWU V LONDONU

Na najbolj spektakularnem humanitarnem frizerskem showu, ki se je letos odvil 37-ič v Londonu, je že petič nastopil tudi frizer iz Slovenije Stevo Pavlovič.

Show je namenjen zbiranju sredstev za otroke obolele od levkemije, ter raziskave zdravil.

Do sedaj je zbranih več kot 12 milionov funtov v sklad za raziskave in pomoč obolelim otrokom!

Organizator showa vsako leto povadi nekatere od najbolj znanih svetovnih frizerjev, da nastopijo na Alternative Hair Showu, ki se ponaradi odvije v prestižnem Royal Albert hallu v Londonu.

Letos je zaradi težav z virusom organizator izvedel virtualni show, kjer so nastopajoči internacionalni frizerji pripravili video posnetke svojih frizerskih kreacij.

Oglas

Kot vsako leto, je tudi tokrat show postregel s spektakularnimi nastopi, med katerimi tudi Steva Pavloviča, ki je predstavil Slovenijo in jo tako postavil v sam vrh svetovnega frizerstva.

Njegov peti nastop in video prezentacijo je poimenoval Couture Nature, video pa je bil posnet v naravi, na ljubljanskem barju.

Stevo in njegov team so poskrbeli za frizure, Empera Trizz za ličenje, Matjaž Plošinjak za atraktiven styling, video produkcijo je realiziral Photoart.Si, koreografija Ivan Peternelj.

Več o showu na:

https://www.facebook.com/stevo.pavlovic.7/videos/10217207657199157

www.alternativehair.org

 

 

About the author

Relative Posts