MAGAZIN

Burak se vrača!!!

Velika turška uspešnica Moja boš se s četrtim septembrom vrača na POP TV

Se še spomnite priljubljenega igralca Buraka Özçivita in njegovega obiska v Sloveniji? Močna ljubezenska zgodba uspešnice Moja boš se je usidrala v spomin mnogih, ki so takrat spremljali brezmejno ljubezen Kemala in Nihan. Za vse ljubitelje romantičnih zgodb, ki si je morda niste uspeli ogledati v prejšnjem predvajanju, si jo lahko s četrtim septembrom znova ogledate na POP TV.

Serija, ki je obnorela svet se ponaša z mednarodno nagrado International Emmy Award. Odlikuje pa jo tudi napeta dramaturgija in neskončen niz zapletov, ki pa jih ni manjkalo tudi v zasebnih življenjih Buraka Özçivita in Neslihan Atagül Doğulu, ki sta v seriji nastopila v vlogi glavnih junakov.

Burak, ki je igral Kemala in Neslihan, ki je igrala Nihan, sta bila nekoč res par. Svoji vlogi v seriji Moja boš (Kara Sevda) sta kljub temu odigrala nadvse profesionalno, tudi ljubezenski prizori jima niso bili tuji, vendar sta, po poročanju turških medijev, v svojih partnerjih, s katerima sta zdaj srečno poročena, zbudila kar nekaj ljubosumja.

Srečno poročena Neslihan se je odzvala na te navedbe in povedala, da ni razlogov za ljubosumje, saj si z možem Kadirjem Doğulujem popolnoma zaupata. Pa je res tako? Turški mediji so namreč pred časom poročali, da je zaradi igralskega kolega Buraka imela težave z možem, ko je videl delček serije Moja boš”S Kadirjem drug do drugega čutiva spoštovanje in ljubezen. Naj si vsak razlaga in komentira po svoje, kakor želi. Rada se imava in nimava nobenih težav,” je namigovanja o zakonski krizi komentirala 27-letna Turkinja, ki ji ni mar za govorice.

Oglas

Svojo boljšo polovico je našel tudi temnolasi 34-letni Burak, ki se je pustil zapeljati in ujeti 33-letni igralki Fahriye Evcen Özçivit.

Burak pa ni znan zgolj kot izjemno priljubljeni in privlačen igralec, za katerim mnoge predstavnice ženskega spola vztrajno vzdihujejo, temveč tudi kot igralec, ki dviguje prah, kjerkoli se že pojavi. Serije in filmi, v katerih igra, so bile predvajane že povsod po svetu in kaj kmalu postane v krajih, kjer se predvajajo, priljubljen tudi sam. V Dubaju, kjer je prav tako postal nadvse priljubljen so bili arabski mediji pripravljeni plačati razkošno poroko z njegovo sedanjo ženo, v kolikor bi iz tega naredil medijski spektakel. Burak pa jim je prijazno odgovoril, da bo svojo poroko financiral kar sam na domačem teritoriju.

http://www.24ur.com

About the author

Relative Posts