MAGAZIN

Bolano, na cirkular si odrezati roko, pri 21 letih, za milijonček!!!

V Sloveniji od včeraj odmeva primer mlade ženske, ki si je, vpletena v zavarovalniško goljufijo, odrezala roko. O primeru poročajo tudi mediji v tujini.

Na dan prihajajo nove podrobnosti primera; kot poroča portal 24ur.com, je bila 21-letnica v partnerskem razmerju z v primer vpletenim 29-letnikom. Živela sta skupaj z njegovimi starši, ki so ravno tako osumljeni sodelovanja pri goljufiji. Mladenka se je k njim preselila, ko je dopolnila 18 let.

Konec lanskega leta je četverica pri petih zavarovalnicah v Sloveniji sklenila zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje. V začetku letošnjega leta, ko so bile že vse zavarovalne police v veljavi in vplačani prvi obroki obročnega odplačevanja pri posameznih zavarovalnicah, si je 21-letnica, kot je znano, na domu 63-letnika na čelilni in zajeralni žagi namerno odrezala roko nad zapestjem.

 

Osumljenci so vse skupaj prikazali kot nesrečo pri žaganju vej. 63-letni moški je močno poškodovani ženski na kraju nudil prvo pomoč in jo odpeljal proti Ljubljani, odrezani del roke pa pustil na mestu nesreče. Med vožnjo proti Ljubljani so poškodovano žensko prevzeli zdravstveni delavci Reševalne postaje Ljubljana in jo odpeljali v klinični center. O dogajanju so bili obveščeni tudi policisti, ki so odšli na kraj in odrezani ud odpeljali v klinični center, kjer so ga zdravniki z operativnim posegom uspeli prišiti. 21-letna Ljubljančanka si je odrezala roko, da bi dobila zavarovalnino Terjali denar

Nekaj dni za tem so osumljeni na vseh petih zavarovalnicah podali zahtevke za izplačilo zavarovalnine. Do izplačila ni prišlo, saj so kriminalisti še pravočasno zaznali namere osumljencev. Če bi zavarovalnice odškodnino izplačale, bi 21-letnica prejela 383.400 evrov zavarovalnine in še 3.050 evrov mesečne rente v obdobju od desetih let do smrti. Glede na sklenjena zavarovanja bi v primeru 100-odstotne invalidnosti lahko prejela tudi več kot 1.235.000 evrov zavarovalnine in več 100.000 evrov, izplačanih v obliki mesečne rente. 29-letnik ustrelil nekdanje dekle

Kot poroča portal 24ur.com, je partner 21-letnice policiji že znan iz primera pred štirimi leti, ko naj bi bil vpleten v streljanje na območju Žalca. Med čiščenjem orožja naj bi takrat doma po nesreči do smrti ustrelil svoje 24-letno dekle. Pravnomočno za dejanje, še poroča portal, ni bil nikoli obsojen, primer je še vedno v kazi predkazenskega postopka. Vpleten je bil še v finočno goljufijo, saj si je sposodil štiri tisoč evrov, ki jih ni vrnil. Lagal je glede svoje izobrazbe, se izdajal za študenta kriminalistike in policista. 

Slika je simbolična.

Oglas

http://www.zurnal24.si

About the author

Relative Posts