CENTER

Migrant iz Maroka kradel v trgovini na Čopovi v Ljubljani

Nato pa se je spopadel z varnostnikom in mu grozil, da ga bo ubil!

V sredo okoli 17.30 je migrant – državljan Maroka – želel okrasti trgovino z oblačili na Čopovi ulici v Ljubljani. Ko ga je varnostnik odkril, ga je migrant udaril, začeli so se pretep in grožnje. Maroški migrant si je celo sam prizadejal poškodbe. Dogodek je potrdila policija, na kraju so bili reševalci.

Na dan prihaja vse več kriminalnih zgodb okoli kriminalitete, ki jo povzročajo migranti. Potem ko se še vedno ni polegel prah zaradi ugrabitve 79-letnega Mirka Moravca, je več različnih virov danes obvestilo uredništvo Nova24TV, da je v sredo ob 17.30 na Čopovi ulici v Ljubljani v eni izmed trgovin z oblačili prišlo do incidenta, v katerem je bil udeležen tuj državljan – migrant iz Maroka.

Oglas
Prišlo je do spopada med varnostnikom in migrantom
Da je 26-letni migrant sumljiv, je opazil varnostnik trgovine, ki je moškega začel spremljati, ko je ta z oblačil strgal varovalo proti krajam. Ko ga je varnostnik opozoril, ga je migrant tudi fizično napadel in mu celo grozil s smrtjo, nam je povedal očividec. Policija je potrdila, da je varnostnik dobil udarec, vendar je k sreči uspel obvladati nasilneža, nato pa je obvestil policiste. Kot so nam povedali na PU Ljubljana, so posredovala tudi reševalna vozila, saj si je migrant sam prizadejal poškodbe. Kršitelju so policisti zaradi kršitve določil zakona o zasebnem varovanju izdali plačilni nalog.

http://nova24tv.si/

About the author

Relative Posts