BEŽIGRAD

Streljanje v Ljubljani: ena oseba umrla, osumljenca prijeli

S policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je v Ljubljani na območju Bežigrada v streljanju umrla ena oseba. Policisti so že prijeli osumljenca, drugih informacij pa še niso posredovali. Po prvih neuradnih informacijah naj bi 40-letnik ustrelil svojega 46-letnega bratranca, ki je ravno takrat kolesaril s svojim mladoletnim otrokom.

Ljubljani je v streljanju umrla ena oseba, so sporočili ljubljanski policisti. “Danes nekaj po 19. uri je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o varnostnem dogodku na območju Bežigrada. Po do sedaj zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je za posledicami uporabe strelnega orožja umrla ena oseba,” so sporočili policisti.

Pri tem so policisti že prijeli osumljenca. Ker aktivnosti policistov glede dogodka še intenzivno potekajo, več informacij ta trenutek ne moremo posredovati.

Kot je za našo stran pojasnila bralka, ki je bila v bližini prijetja osumljenca v okolici hipodroma Stožice, naj bi šlo za obračun med bratrancema, posredi pa bi lahko bile tudi droge.

Oglas

Novinarka oddaje 24UR ZVEČER Tjaša Dugulin je poročala, da je do streljanja prišlo na Ježici. “Policisti so območje v Stožicah, kjer so prijeli osumljenca, zavarovali s policijskim trakom. Prebivalci so nam opisali dogajanje, kot so dejali, se je vse zgodilo hipoma. Specialci so naekrat obkolili njihovo naselje, njihove hiše. Po neuradnih podatkih gre za družinsko tragedijo. 40-letni moški naj bi ustrelil svojega 46-letnega bratranca, medtem ko je ta na Ježici kolesaril z enim od svojih mladoletnih otrok. Policisti so sicer storilca kmalu ujeli,” je poročala in dodala, naj bi bile neuradno posredi tudi droge.

Slika je simbolična.

http://www.24ur.com

About the author

Relative Posts