BEŽIGRAD, CENTER, ČRNUČE, DRAVLJE, GOLOVEC, JARŠE, MOSTE, POLJE, POSAVJE, ROŽNIK, RUDNIK, ŠENTVID, ŠIŠKA, ŠMARNA GORA, SOSTRO, TRNOVO, VIČ

Ob prazniku dela vabimo na Rožnik!

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) skupaj s svojimi območnimi organizacijami že vrsto let pripravlja prvomajske prireditve na tradicionalnih lokacijah po vsej državi.

Vsaka prireditev je sicer drugačna, pa vendar s skupno noto praznika dela, ponekod s kresom, drugje s proslavo, vedno pa z nageljnom, skupaj in tovariško. Kje vse bomo s svojimi prireditvami in aktivnostmi prisotni letos, lahko preberete tukaj.

Posebej pa izpostavljamo dogajanje na ljubljanskem Rožniku, ki ga skupaj z ZSSS organizirata še Konfederacija sindikatov Slovenije Pergam in Konfederacija sindikatov javnega sektorja (KSJS). Tam bo prvomajska prireditev ob prazniku dela, kot je to običajno, potekala v dveh dneh. Delimo več informacij:

30. 4. – torek, kresovanje

19.30: skupina The Muffin Men

21.30: sindikalni nagovori (Lidija Jerkič, ZSSS, Jakob Počivavšek, KSS Pergam, Saša Kotar, KSJS)

22.00: zagori kres

Oglas

22.15: nastop skupine Rock Partyzani

1. 5. – sreda, praznik dela

Budnice

10.30: proslava, ki jo vodi Brane Završan (sodelujoči: Litostrojska pihalna godba, Partizanski pevski zbor, skupina MONO) ter govor župana gospoda Zorana Jankovića

12.00: nastop skupine MONO

Toplo vabljeni!

About the author

Relative Posts