LJUBLJANA, Splošno

Zaradi dveh prometnih nesreč ohromljena primorska avtocesta

Na primorski avtocesti pri Brezovici v smeri Ljubljane sta se zgodili dve prometni nesreči, v katerih sta bili udeleženi tovorni vozili oziroma več vozil. Pri tem se je huje poškodovala ena oseba. Del primorske avtoceste je še vedno zaprt, nastajajo daljši zastoji. Prometni nesreči pa sta se zgodili tudi na ljubljanski vzhodni in severni obvoznici.

Na primorski avtocesti med Logom in Brezovico v smeri proti Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili po navedbah policije udeleženi vsaj dve tovorni vozili. Med Brezovico in Kozarjem v smeri proti Ljubljani se je zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil.

Oglas
Zaradi dveh prometnih nesreč je nastal daljši zastoj.

Zaradi dveh prometnih nesreč je nastal daljši zastoj.FOTO: Bralka

Po prvih ugotovitvah se je v prvi nesreči huje poškodovala ena oseba. Zaradi nastanka kolone je nato prišlo do naleta treh tovornih vozil. Lažje sta se poškodovala dva tuja državljana.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je primorska avtocesta zdaj delno odprta, še vedno pa je zaprt en vozni pas med priključkoma Vrhnika in Brezovica proti Ljubljani. Med priključkoma Logatec in Brezovica v smeri Ljubljane je nastal 13 kilometrov dolg zastoj, potovalni čas se podaljša za okoli dve uri. Za vozila do 7,5 tone je možen obvoz po regionalni cesti Logatec-Vrhnika-Brezovica.

http://www.24ur.com

 

About the author

Relative Posts