LJUBLJANA, Novosti

Za Primark v Ljubljani že pravijo, da bo to nova izletniška točka??????

Znano, kdaj Primark v Ljubljani odpira vrata!

Trgovina bo v Citypark Ljubljana (BTC City).

Primark, mednarodni trgovec, ki ponuja modo po ugodnih cenah, bo 13. junija 2019 ob 10. uri v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana (BTC City) odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji.

“Otvoritev trgovine bo uradno oznanila Primarkov vstop na slovenski trg. Slovenija bo 12. država, v kateri bo Primark odprl trgovino in tako ustvaril več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na različnih področjih – od prodaje, upravljanja trgovine, skladišča, blagajne do vizualnega trgovanja,“ so zapisali v sporočilu za javnost

Oglas

Nova trgovina bo ponujala najnovejše trende na področju ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom, vključno s Primarkovo kolekcijo PS…Beauty, ki se ponaša s cruelty-free certifikatom Leaping Bunny. Na voljo bosta tudi Primarkov spalni program in jeans, oba iz 100 % trajnostno pridobljenega bombaža.

Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 m 2 , trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta, 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

http://www.zurnal24.si

 

 

About the author

Relative Posts