LJUBLJANA, Splošno

Šele zdaj se je izvedelo, da je na Škisovi tržnizi, lani, poniknil denar!!!

Med prevozom izginilo približno 70.000 evrov študentskega denarja

Med prevozom denarja po večjem študentskem dogodku Škisova tržnica je lani izginilo približno 70.000 evrov študentskega denarja. Med štetjem se je zaradi napake izgubila vsa njegova sledljivost. Na PU Ljubljana so potrdili, da so v zvezi z zadevo podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje tatvine na okrožno tožilstvo v Ljubljani.

Vodstvo Zveze študentskih klubov Slovenije (Škis) naj bi svojim članom skoraj eno leto molčalo, da je 11. maja lani med prevozom denarja z večjega študentskega dogodka izginilo približno 70.000 evrov denarja, ki so ga zaslužili.

Oglas

Kot so nam potrdili na PU Ljubljana, so ljubljanski policisti v zvezi z zadevo konec avgusta 2018 na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani podali kazensko ovadbo zoper neznanega storilca za kaznivo dejanje tatvine po členu 204/I. Iz Okrožnega državnega tožilstva pa so sporočili: “Potrjujemo, da smo na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani dne 3.9.2018 od PP Ljubljana Bežigrad prejeli kazensko ovadbo zoper neznanega storilca zaradi kaznivega dejanja tatvine. Storilec je še vedno neznan, zato se zadeva še vedno nahaja v fazi predkazenskega postopka, zaradi česar vam drugih zaprošenih informacij ne moremo posredovati.”

http://www.24ur.com

About the author

Relative Posts