LJUBLJANA, Splošno

Ljubljančan ni mogel verjeti svojim očem

To pa je bila nora noč

Očitno je bila zabava odlična, saj se je že zdanilo, ko so obiskovalci odhajali.

Petek je za mnoge mlade dan za zabavo, zato se odpravijo v klub, na koncert ali v diskoteko. Včerajšnji ni bil nobena izjema, se je pa za nekatere očitno krepko zavlekel v sobotno jutro. Pisal nam je bralec Stane, ki se je nekaj minut pred 7. uro s kolesom peljal iz Bežigrada v center na delo.

image

Oglas
 Po naporni noči so čakali na prevoz. FOTO: Stane, bralec poročevalec

Ko je šel mimo Gospodarskega razstavišča, je namreč na postaji zagledal množico ljudi, ki so klepetali ali čakali prevoz, nekateri med njimi še malce plesali. Bralec pravi, da še nikoli ni videl toliko ljudi na postaji, kaj šele v soboto zjutraj.

Jih je motila dnevna svetloba?

»Bilo jih je vsaj 50, nekateri pa so si nadeli kar sončna očala. To je morala biti nora noč,« je zapisal Stane, ki je za dokaz pripel še fotografijo.

Preverili smo, kaj se je zvečer dogajalo na omenjeni lokaciji. V Ljubljani je ponovno potekal Kurzschluss PopUp Clubbing, kamor je prišel tudi didžej iz Kopra Valentino Kanzyani, ki je znan po priljubljeni elektronski glasbi. Očitno dobrih ritmov ni manjkalo, saj se več kot očitno obiskovalcem nikakor ni mudilo domov.

About the author

Relative Posts