LJUBLJANA, Splošno

Jutri – Osem restavracij, kjer lahko dobro jeste za dober namen!

Dobrodelnost

V sredo, 29. maja, bo osem ljubljanskih restavracij obiskovalce razvajalo s prav posebnim namenom: polovico zneska od vsakega, prav za to priložnost ustvarjenega dobrodelnega menija, bodo poklonile osmim nevladnim organizacijam in njihovim projektom.

Dobrodelna večerja pod okriljem akcije Ta dobra večerja se bo zgodila v sredo, 29. maja, ob 19. uri v osmih ljubljanskih restavracijah: Angel, Evergreen, Kavarna Tiskarna, Libanonske meze in drugi užitki, Majmun, Park Žibert, Strelec in Tamara Organic

Vsi, ki bodo pravočasno rezervirali svoje mesto na www.vecerja.si, bodo ob uživanju v vrhunski hrani hkrati pomagali Planinski zvezi Slovenije, Tačkam pomagačkam, Zvezi Sožitje, Terri Veri, Zvezi prijateljev mladine Slovenije, Zavodu Vozim, Ekologom brez meja in Petki za nasmeh.

Polovica zneska od vsakega, prav za to priložnost ustvarjenega dobrodelnega menija bo namreč namenjena naštetim nevladnim organizacijam in njihovim projektom.

Cool Fotr in Cool Mamacita v Kavarni TiskarniCool Fotr in Cool Mamacita v Kavarni Tiskarni Foto: Nada Mihajlović / CNVOS

Dobrodelno večerjo podpirajo tudi znani

Dobrodelno večerjo, ki jo organizira CNVOS, podpirajo tudi številne znane osebnosti, med drugim TV-voditeljica Mojca Mavec, videoustvarjalec in TV-voditelj Jože Robežnik, TV-voditelj in model David Urankar, vlogerja Jani Jugovic in Teja Perjet, na družbenih omrežjih bolj znana kot Cool Fotr in Cool Mamacita, planinka Andreja Jakopič, na Instagramu znana kot Mala pošast Mici, Urška Fartelj, ki jo poznamo po kulinaričnem blogu in knjigi 220 stopinj poševno, Roni Kordiš, avtor bloga Had, ter novinarka in blogerka Mateja Delakorda, ki ustvarja Zgodbe na krožniku.

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za javno upravo.

http://www.siol.net

About the author

Relative Posts